Ellen Mulder

Achtergrond
Mijn mens- en resultaatgerichtheid heeft zijn wortels in de uitzendbranche. Ruim 16 jaar heb ik in deze branche gewerkt als programmamanager, districtsmanager en vestigingsmanager. Hier heb ik geleerd de taal van de klant te spreken om samen met mijn team tot passende oplossingen te komen. In 2005 richtte ik I-Concern op om mijn opgedane kennis van organisaties en de dynamiek van vraag en aanbod breder in te zetten.

Drijfveren
Mijn primaire drijfveer is het succesvol zijn door het tonen van lef, doelgerichtheid en daadkracht. Mijn andere drijfveer is ontplooiing door mij te richten op vernieuwing, interactie en samenwerking. Deze drijfveren zorgen in mijn werk voor een mooie combinatie van verbinden en realiseren.

Expertise
Vanuit bedrijfskundig oogpunt analyseer ik organisatievraagstukken en vertaal ik deze naar een concreet veranderplan op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Mijn ervaring binnen zowel B2B als B2C organisaties maakt dat ik breed inzetbaar ben en nieuwe ideeën weet in te brengen. Naast mijn eigen expertise werk ik samen met een netwerk van ervaren professionals met ieder hun eigen deskundigheid.

Nieuwsgierig naar wat ik voor jou of jouw organisatie kan betekenen? Bel 06 - 55 11 27 42 of mail met info@i-concern.nl voor een persoonlijk gesprek.
© 2019 I-Concern. All Rights Reserved.

Search